Afspraak maken voor duurzaam advies

Wil je graag persoonlijk advies over hoe je jouw woning kunt verduurzamen? Wij staan voor je klaar! Vul het onderstaande formulier in om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend advies aanvragen

  Wat is het jaarverbruik elektra in kWh?

  Wat is het jaarverbruik gas in m3?

  Zit er asbest onder het dak?
  JaNeeWeet ik niet

  Type dak?
  PlatSchuin

  Leeftijd van het dak (geschat)

  Overige wensen en opmerkingen

  Voornaam

  Achternaam

  Postcode

  Huisnummer

  Mobiel telefoonnummer

  E-mailadres

  Reviews

  Wat onze klanten zeggen

  Tessa

  1 januari

  Ik ben zo blij dat ik voor Groene Oplossingen heb gekozen! Fabian was zeer deskundig en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. De zonnepanelen zijn perfect geïnstalleerd, en ik merk al een aanzienlijke besparing op mijn energierekening. Geweldig bedrijf voor duurzame oplossingen!

  Johan

  12 mei

  Groene Oplossingen heeft fantastisch werk geleverd met de warmtepompinstallatie. Ze waren professioneel, vriendelijk en zeer efficiënt. Ik kan nu genieten van een comfortabel huis zonder schuldgevoel over mijn ecologische impact. Ik beveel ze ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar duurzame energieoplossingen.

  Aaron

  3 april

  De installatiedag met Groene Oplossingen was geweldig! Het team was punctueel en zorgde voor een vlotte installatie van mijn zonnepanelen. Ik voel me nu goed over het verminderen van mijn CO2-uitstoot en het besparen op mijn energierekening. Bedankt Fabian en het hele team voor de geweldige service!